Bülent Uygun, Remy’i Kalmaya İkna Ettik

Çaykur Rizespor’da Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçeklesen idman öncesinde açiklamalarda bulunan Bülent Uygun, bayram öncesinde taraftarin transfer haberleri alacaginin müjdesini vererek, “Tabi ki hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Yepyeni bir baskanimiz Tahir..

Bülent Uygun, Remy’i Kalmaya İkna Ettik
Son Güncelleme: Whatsapp

Çaykur Rizespor’da Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçeklesen idman öncesinde açiklamalarda bulunan Bülent Uygun, bayram öncesinde taraftarin transfer haberleri alacaginin müjdesini vererek, “Tabi ki hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Yepyeni bir baskanimiz Tahir Kiran bey ve yönetimi var. Rizespor için en güzelini, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisacagiz. Sayin baskanimiz ve yönetim kurulumuzda bayram hediyesi olarak bize birçok transferi verecek” dedi.

Takimdan ayrilan 18 futbolcunun oldugunu ve Remy’nin de ayrilmak istedigini, kendisiyle gerçeklesen telefon görüsmesiyle kalmaya ikna edildigini sözlerine ekleyen Uygun, “18 futbolcumuz takimimizdan ayrildi. Bu ayrilik sürecinde bazilarinin kendi ailevi sorunlari bazilarinin ise zaten sözlesmeleri bitmisti. Kendi takimlarina dönerek ayrilik süreci yasadik. Takimimizda geçen sezondan 6-7 futbolcumuz kaldi. Remy’de ayrilmak istemisti ama sonrasinda belli bir telefon görüsmeleri yaparak en azindan bir yillik sözlesmesinin bulunmasi nedeniyle ikna etmeye çalistik” ifadelerini kullandi.

U16 ile U19 arasinda ki alt yapi oyunculularindan 9 gencin A Takim ile antrenmanlara çiktigini dile getiren Uygun, “Alt yapimizdan 9 tane 16 ile 19 yas arasinda gencimizi alt yapimiza giderek, izleyerek üste aldik. Onlarinda insallah en kisa zamanda Rizespor’a hizmet etmesini istiyoruz” dedi.

1 buçuk yildir sakatligi nedeniyle takimdan ayri kalan Aminu Umar’in sakatliginin sona ermesi ile takima dahil oldugunu ancak kadroda ki yerinin daha sonra ki süreçte belirlenecegini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Umar’in durumunu görecegiz 1 buçuk yildir oynamadi, önce durumunu bir görecegiz. Daha sonra kendisi ile ilgili karari verecegiz. Nasil bir performans verecegini hazirlik maçlarinda görecegiz. Rizespor’a yetenegi ile çok katkida bulunmustu ancak bu dakikadan sonra ne yapacagini görecegiz” ifadelerini kullandi.

Transfer anlaminda taraftarin sabirli olmasi gerektigini ifade eden Bülent Uygun, “Transfer anlaminda yabanci sayisinin düsmesiyle Türk oyuncusu ihtiyacimiz var. Maalesef Türk oyuncu havuzumuz çok kisitli. Elimizdeki Türk oyuncularla bu isi çözmeye çalisiyoruz. Istedigimiz, arzuladigimiz Türk oyuncuyu bulmak ta zor oluyor. Bu yüzden yabanci transferinde hata yapma lüksümüz yok. Bu nedenle transferde ince eleyip siki dokuyoruz. Acele etmiyoruz. Bayrama kadar herkesin bekledigi transferleri yaparak kadro yapimizi kuracagiz. Su anki kadrodan 1-2 oyuncu daha belki ayrilmak isteyecektir. Onlarin yerine yeni oyuncular alacagiz. Ben gençlerle de çok iyi seyler basardim, burada da basaririm. Her sey büyük Rizespor taraftarini mutlu edecek sekilde olacaktir. Bu yüzden destek, sabir bekliyoruz” seklinde konustu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş