2011 YILINDA YAPIMINA BAŞLANILAN DEREPAZARI-KENDİRLİ KARAYOLU ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Rize’mize katkı sağlayacak bütün çalışmaların, projelerin titizlikte takipçisiyiz. Derepazarı Kendirli Transit yolunun 2,3 km’lik bölümünü bir an evvel..

2011 YILINDA YAPIMINA BAŞLANILAN DEREPAZARI-KENDİRLİ KARAYOLU ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ
Son Güncelleme: Whatsapp

 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Rize’mize katkı sağlayacak bütün çalışmaların, projelerin titizlikte takipçisiyiz. Derepazarı Kendirli Transit yolunun 2,3 km’lik bölümünü bir an evvel vatandaşımızın hizmetine sunmak için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte Derepazarı’nda yapımı devam eden yol çalışmaları ile alakalı Karayolları 10. Bölge Müdürü Mehmet Aşık, Karayolları Rize 103.Şube Müdürü Ercan Çiçek ve yüklenici firma yetkilileriyle bir araya gelerek, AK Parti Derepazarı İlçe Teşkilatıyla toplantı gerçekleştirdi.

Derepazarı – Kendirli Transit yolu ile alakalı çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Avcı; “Rize’mize katkı sağlayacak bütün çalışmaların, projelerin titizlikte takipçisiyiz. Bu yol bizim için çok fazla önem arz etmektedir. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda Karayolları tarafından yapılması planlanan Derepazarı Kendirli karayolunun 2.3 km’lik bölümünün bir an önce hizmete alınması konusunda görüş birliğine vardık. Bir an evvel vatandaşımızın hizmetine sunulması için çalışmalarımıza hız verdik. Derepazarı girişi ile Nurçay arasındaki bölümde birkaç müdahale ile buradaki yolu aktif hale getireceğiz.

DSİ ile görüşüp, dere üzerindeki geçişi sağlarsak, Çaykur fabrikasına dokunmadan oradaki geçişi sağlamayı hedefliyoruz. İmalatın büyük bir bölümünü bitirmiş durumdayız. DSİ ile görüşüp, köprü bağlantısını sağladıktan sonra asfaltlama ve birkaç noktada kamulaştırmayla birlikte yolun Nurçay’a kadar olan kısmını bitirmiş olarak vatandaşımızın hizmetine açacağız inşallah. Kamulaştırmalarla ilgili bazı problemler var.Hak sahiplerinden ricamız, verecekleri muvafakatname üretimi özellikle yan duvarlar ve şev betonların yapımını hızlandırır. Derepazarı sahil yoluyla bağlantısını hemzemin geçişle ve dönel kavşakla yapmayı planlıyoruz.

2.3 km’lik yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunduktan sonra önümüzdeki yıllarda kalan projeyi tamamlayıp, Derepazarı ile Kendirli arasındaki transit yolu bitirmiş olacağız. Bu çalışmaları gerçekleştirirken yörenin taleplerini bize doğrudan aktaran Derepazarı teşkilatımızın görüşlerine uygun olarak buradaki imalatı yapıyoruz. Yapılan çalışmalar konusunda teşkilatımızla sürekli görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte yörede ticari, turistik ve sosyal faaliyetlerin önü açılmış olacak. Hem Derepazarı hem de Kendirli Beldemize hayırlı olsun” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.