2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı, ilk Ders Zilinin Çalması ile Başladi

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı, ilk Ders Zilinin Çalması ile Başladi Öğrenci ve Velilerimizden bizlere gelen yoğun şikayet ve tepkilere sebep olan, Kaynak Kitap, Yardımcı Kitap gibi Milli Eğtim Bakanlığımızın öğrencilerimize..

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı, ilk Ders Zilinin Çalması ile Başladi
Son Güncelleme: Whatsapp

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı, ilk Ders Zilinin Çalması ile Başladi

Öğrenci ve Velilerimizden bizlere gelen yoğun şikayet ve tepkilere sebep olan, Kaynak Kitap, Yardımcı Kitap gibi Milli Eğtim Bakanlığımızın öğrencilerimize dağıttığı kitapların dışında, Okul Yönetimlerinin, öğretmenlerin, kitap ve yayın kuruluşu ismi verecek kadar, bu kitaplara teşfik ve yönlendirme yapması.

“Bakanlığımızca öğrencilerimize dağıtımı yapılan materyallerin dışındaki diğer yardımcı materyallerin velilere aldırılmaması, kullanımı konusunda zorlayıcı tutum içerisinde bulunulmaması ve velilere maddi külfet oluşturacak uygulamalardan kaçınılması gerekmektedir.” Uyarısına rağmen;

Ekonomik olarak zor zamanlardan geçtigimiz, yüksek enflasyon oranları ve hayat pahalılığı içindeyken Öğrencileri ve velileri maddi olarakta zor durumda bırakan, çoğu zaman da veli ile okul yönetimini karşı karşıya getiren, bu duruma bir an evvel müdahale edilmeli.

Yapılması gereken Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde en kaliteli eğitim ile başarıyı sağlayacak müfredata uygun kitapların basılıp dağıtılması. Buna uymayan okul ve ögretmenlerle ilgilide gerekli cezai yaptırımın uygulanması. Bunun içinde Milli Eğitim Bakanlığımızın bir soruşturma başlatıp derhal ivedi bir şekilde bu mağduriyeti ve Devletimizin zararını gidermelidir.

Tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin
2022/2023 Eğitim-Öğretim yılını üstün başarılarla geçirmesi temennisi ile Ülkemize Hayırlar getirmesini dileriz…

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Merkez İlçe Başkanı
25.09.2022

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.