Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının Kasım ayı il divan toplantısı yoğun kalımla gerçekleşti

 İl binasında düzenlenen ve İl genelinde tüm teşkilatları bir araya gelen Yeniden Refah Partisi il Başkanlığı’nın il divan toplantısına MKYK üyesi  Samet Şişman katıldı Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ  Toplantının..

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının Kasım ayı il divan toplantısı yoğun kalımla gerçekleşti
Son Güncelleme: Whatsapp

 İl binasında düzenlenen ve İl genelinde tüm teşkilatları bir araya gelen Yeniden Refah Partisi il Başkanlığı’nın il divan toplantısına MKYK üyesi  Samet Şişman katıldı

Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ  Toplantının açılışında yaptığı konuşmada ;

Milli Görüş Hareke. banisi Merhum Erbakan Hocamız’a, O’nunla birlikte bu yolda yürüyen ve ahirete in.kal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz.

Onları bir kez daha hayırla ve özlemle yad ediyoruz.

Birinci 40 yılın bu kahramanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

Bundan 3 yıl önce, “23 Kasım 2018 Cuma” günü  Yeniden Refah Partimizi kurduk… Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk.

Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın,

Milletimiz’i,  tüm İslam Alemi’ni ve  tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının,

imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık…

Erbakan Hocamız’ın;

“Biz tarih boyunca bütün büyük zaferlerimizi imanla kazandık!” sözlerine kulak vererek yola çıktık…

-“Eğer biz inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder,  Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez…!!”  inancıyla yola çıktık.

“1. Kırk Yılda”  Milletimize efsane hizmetler yapan Milli Görüş Hareketi’nin, “2. Kırk Yılda” da bu hizmetleri sürdüreceğinin bir kez daha müjdesini verdik.  Bir kurtuluş ümidi bekleyen İslam Alemi’ne ve tüm mazlumlara;  “Üzülmeyin, ye’se düşmeyin, yola çıktık geliyoruz”  dedik.

“Milletimiz için Biz Varız”,  “Tüm Ezilenler için Biz Varız”  dedik.

Biz bu yola çıkarken önce Allah’a  sonra da bu aziz Millet’e güvenerek yola çıktık!

Yeniden Refah Partisi olarak Milli Görüşün tek temsilcisiyiz,  Bu minvalde

“Hakkı üstün tutan”, “maneviyatçı”, “nefis terbiyesini esas alan”  siyaset yapacağız

Siyaseti ibadet olarak gören anlayışla hareket edeceğiz,

“Dünyacı” değil,  “Ahiret öncelikli”,

Reel politik değil,   dava siyaseti yapacağız,

Kim yapmış olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilme erdemini gösteren,

Sadece eleştiren değil,  çözüm üreten,

“Önce Dış Güçler”,  “Önce İmtiyazlılar” anlayışı ile değil,  “Önce Millet” anlayışı ile yapılan, Söylemlerle eylemlerin uyumlu olduğu siyaset yapacağız.

Yeniden Refah Partisi olarak henüz seçime girmemiş bir parti olmamıza rağmen adeta Ana Muhalefet partisi görevini yapıyoruz.

“Hayra Motor, Şerre Fren” olma görevini en etkili şekilde icra ediyoruz.

Önce millet ilkesiyle halkımızda büyük karşılığı olan etkili milli muhalefet anlayışıyla 

Hükümetin

  • Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden imzasını çekmesi
  • Ayasofya’nın yeniden cami olarak ibadete açılması
  • Çok sayıda valiliğimizin ve üniversitelerin zorunlu PCR Testi dayatmasından vazgeçmesi
  • EYT Mağdurları konusunun yeniden hükümetin gündemine girmesi
  • Geçtiğimiz aylarda çiftçimizin elinde kalan ve çürüme tehlikesiyle karşı karşıya olan tarım ürünlerinin devlet tarafından satın alınması Kararları, bizim ısrarlı ve gayretli çalışmalarımızın sonuncunda olmuştur.

Bugün Geldiğimiz noktada Yeniden Refah Partimiz’in Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bugün itibariyle 81 ilimizde, 900’den fazla ilçemizde teşkilatlarımız kurulmuştur.

İlimizdede köy ve mahalle teşkilatlarımızın büyük bir bölümünü tamamladık.

Yeniden Refah Partimiz 1.Olağan Büyük Kongremize 45.000 kişinin katılımı ile Hem Milli Görüş tarihinin hem de Türk Siyaset tarihinin en büyük Kongresini yaptık.

Bu Kongremize Rize Teşkilatları olarak İlimizi 19 otobüsle yaklaşık 1000 kişi ile temsil ederek Rize ilimizi katılım sağlayan iller arasında birinci olmayı başardık. Bu azmin, kararlılığın,inancın,samimiyetin bir sonucudur. Bu başarımızı rize’de seçimlerdede göstereceğiz inşaallah.

Şu anda 200 bine yakın resmi, 350 bine yakın ıslak imza üye formlu üyemiz ve 50 bine yakın sandık baş müşahitimiz ile Yeniden Refah Partimiz,  Türkiye siyasetinin her geçen gün en hızlı büyüyen gücü ve parlayan, siyasetin bir yıldızı haline gelmiş durumdadır.  Bütün engellemelere, müeyyidelere yok saymalara

rağmen Bu kadar kısa süre içerisinde, bu kadar muazzam bir teşkilat yapısının oluşturulması, bu düzeyde üye sayısına ulaşılması, Yeniden Refah Partisi bayrağının ülkemizin tamamında dalgalanıyor olması, sözümüzün, sesimizin bütün Milletimiz’e ulaşması,

Yeniden Refah Partisi kadrolarının  inancının,  azminin ve Milli Görüş davasının bereketinin en büyük ispatıdır.

15 maddede bir senede 150 milyar dolarlık bir kaynak nasıl bulunacak bunun bulunmasında en önemli husus ilave vergi, zam koymadan, milletten herhangi bir kesinti yapıp millete yük yüklemeden iç ve dış borç almadan. Devletin, milletin, ülkenin arazilerini, sanayi tesislerini satıp yok etmeden bu kaynaklar nasıl üretileceğinin ispatının  kitabını ortaya koyduk. Ayrıca 81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi kitabımız 81 ilimizde 634 tane projenin ne olduğu, neyi amaçladığı ve nasıl bir katkı, fayda sağlayacağını ortaya koyan kitabıda hazırladık.  bütün bunları hiç birsiyasi rant belemeden kamuoyuyla paylaşarak milletimize armağan ettik.

Bugün geldiğimiz noktada yaşadığımız ekonomik sıkıntıların, Türk Lirasının aşırı değer kaybetmesi ile bir çok mağduriyetin sebebi borç-faiz-çimento ekonomisi önceliğidir. Yıllık yaklaşık 50-60 milyar dolar dış ticaret açığı olan bir ülke konumundayız. Yerli ürün üretirken dahi %82 oranında ithal hammadde ve malzemeye bağımlı olan bir ülkenin ekonomisi “ithalata bağımlı” bir ekonomidir. İthalata bağımlı olmak demek sürekli olarak yüksek miktarda döviz ihtiyacı, talebi demektir. Kaynak ihtiyacının sürekli olarak “kısa vadeli ve yüksek faizli dış borç” ile karşılandığı bir ülkede, dış borç geri ödemesi zorunluluğu nedeniyle oluşan yüksek döviz talebi, kurların yükselmesine sebep olmaktadır. ithalata bağımlı bir ekonomide doğrudan doğruya hayat pahalılığı ve enflasyon artışı demektir. “Borç-faiz-zamvergi ekonomisi” yerine, bir Milli Görüş modeli olan “üretim- istihdam- ihracat” odaklı ekonomiye geçilmeden Türk lirasının değeri asla korunamaz.

İlimizde bir ay önce Genel Başkanımız sayın Dr.Fatih Erbakan beyin  ziyareti  teşkilatlarımıza büyük bir güç büyük bir ivme kazandırmıştır. Bu ziyaretin rize’de halkımızın partimize  ilgi ve alakasını arttırdığını gördük. İlimizde en çok gündem olan takip edilen bir parti haline geldik.

Ülke genelinde ve ilimizde kurulduğumuz günden beri çok hızlı büyüyen, her geçen gün iktidara doğru yürüyen milletimize, ümit, çare olmuş artık hayrın kendisi olan tek partiyiz. Bu durumu teşkilatlar olarak iyi kavrayıp milletimiz karşısında duruşumuzla iktidara hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

AYNEN BİRİNCİ 40 YILDA OLDUĞU GİBİ, 2. 40 YILDA DA “TIRNAKLARIMIZLA SÖKECEĞİZ” VE  BU KUTLU KERVANI MENZİLE ULAŞTIRACAĞIZ…!!

  1. 40 YILDA GÖSTERİLEN HEDEFLERE, 2. 40 YILDA YENİDEN REFAH PARTİMİZLE ULAŞACAĞIZ İNŞAALLAH..

“En zor zamanda Milli Görüş sancağını tutup kaldıran 2. 40 yılın kahramanları” olarak tarihe geçecek bu güne kadar büyük fedakarlıkla çalışan Yeniden Refah teşkilatlarımıza ve bizlere  büyük teveccüh gösteren aziz mille.mize yürekten teşekkür ediyorum.

Yeniden Refah Par.mizin 3. Kuruluş yıldönümümüz hayırlı olsun,

Milli Görüş’ün en büyük zaferlerine, Mille.mizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun,

Günümüz hayırlı olsun,

Gazamız mübarek olsun,

Allah’a emanet olunuz …

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş