LOZAN Bize Yutturulan Büyük Bir Hezimettir !

24 Temmuz 2017  tarihinde Lozan’ın 94. yıl dönümünde kaleme aldığım ” LOZAN BİZE YUTTURULAN BÜYÜK BİR  HEZİMETTİR” !  makalemin ardından savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştım.. Türk milleti bir asırlık bir medeniyete..

LOZAN Bize Yutturulan Büyük Bir Hezimettir !
Son Güncelleme: Whatsapp

24 Temmuz 2017  tarihinde Lozan’ın 94. yıl dönümünde kaleme aldığım ” LOZAN BİZE YUTTURULAN BÜYÜK BİR  HEZİMETTİR” !  makalemin ardından savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştım..

Türk milleti bir asırlık bir medeniyete sahip değil,26 Ağustos 1071’de Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapısını Türklere açan Sultan Alparslan ve o günden beri Anadolu’da Türk milletinin kurduğu büyük uygarlıklar ve Devletler sayesinde Dünya’nın üçte birine sahip olan bir milleti sadece 783.562 km kareye hapsedemezsiniz!

7 Deniz,50 ülke 219 sadrazam ve 36 padişah ile, dil, din ırk ayrımı yapmaksızın, üç kıtaya Adalet şefkat ve emniyet sağlayan Îslam sancaktarlığını yapıp Emperyalist haçlılara karşı ümmetin son kalesi olan, Peygamberimiz tarafından fetihle müjdelenen Cihan İmparatorluğu Osmanlı Devleti’ni yok sayanlar kaybetmeye mahkûmdur!

Bugün ne acı bir olay ki, 500 yıl bir Vali ile idare ettiğimiz ve Kurtuluş Savaşı’nın nihayetinde sonlarında Yunan ‘ı denize döküp Lozan’da sözde büyük bir zafer kazanarak bugünlere uyutularak geldik!

Haçlı Avrupa’nın desteği ile batı Anadolu’yu işgal eden şımarık Yunan gavurunu Ege’de denize döktük! Kemalist tarih kitapları hep böyle diyor ve böyle okuduk, tamam da Şayet biz bu Yunanlıları denize döktüysek, biz Savaşı kazandıysak ve Lozan’da büyük bir zafer olduğuna göre,başta ilk önce İtalyanlara bırakılan 12 Ada olmak üzere(bizim olması gerekirken,hatta burnunuzun dibindeki bir çok ada,adacık) Türkiye’nin “yurtta sulh cihanda sulh “safsatasıyla yunanlılara verildi! Musul-Kerkük hatta Dünya’da iki boğaza sahip olup da bundan ekonomik olarak bağımsız olmayan söz sahibi olmayan tek ülke neden Türkiye?

Her şeyi bir kenara bıraktık, İnsan hiç olmazsa Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün doğduğu evi Selanik vilayetini bu Yunan zulmünden kurtarmaz mıydı? Bu nasıl bir zafer?

Siz kimleri kandırıyorsunuz ! Artık bu hikâyeler bayatladı!

LOZAN bal gibi, kurtuluş savaşını kazandığımız halde, masa başında kaybettiğimiz büyük hezimettir!

Birinci mecliste lozan’ın maddeleri oylanırken, bunun Türkiye için büyük bir yıkım olduğunu, büyük bir hezimet olduğunu söyleyerek buna şiddetle karşı çıkan Trabzon mebusu Ali Şükrü beyin neden katledildiğini , bugün Türk milletine gerçek belgeleriyle anlatılırsa işte ozaman her şey ortaya çıkacaktır..

LOZAN müzakereleri öncesi  Lozan’a muhalefet eden Trabzon Mebusu Ali Şükrü bey katledildi

Özellikle Kemalistler Sevr Antlaşması’na dayanarak savaştan çıkmış yorgun genç Türkiye Cumhuriyeti’nin Ancak bu şartlarda böyle bir anlaşmaya imza atacaklarını varsayarak Lozan’ın büyük bir zafer olduğunu, kendi yazdıkları Tarih kitaplarında anlatarak milletimizi 80 yıl adeta uyuttular !

Herkes biliyor ki, Osmanlı Devleti’ni savaşa sokan, Osmanlı Devleti’nin yıkılmasına sebep olan son Osmanlı padişahları değil,1909 yılında bugünkü Gezi Parkı olayına benzer( 31 mart vakası) bir ayaklanmayla cennet mekan 2. Abdülhamit’i tahtan indiren bugünkü CHP’nin akıl babaları olan, Cumhuriyet sonrasında CHP’nin bünyesinde katılan insanlardan meydana gelen İttihat ve Terakkicilerdir.

Zor şartlarda Osmanlı Devleti’ni tam 33 yıl yöneten ve uygulamış olduğu dış politikayla adeta Haçlı Devletlerine meydan okuyan, ve Yahudilerin boy hedefi haline gelen Sultan 2. Abdülhamid hanın devrilmesiyle, koca bir İmparatorluğu bu İttihat ve Terakkiciler önce 1. Dünya Savaşı’na sokarak ardından kısa sürede yıkılmasına sebep oldular!

MHP’nin kurucusu merhum  Başbuğ Alparslan Türkeş’in sosyal medya’ya düşen “Osmanlı Devleti’ni Kim yıktı?” videosu Kemalist tarihçilerin ezberlerini bozdu!  Tarih bilmeyen, Ecdadını kötüleyen Üç kıtaya adaletle hüküm süren,Peygamberimizin övgüsüne mazhar olan ve Ümmetinin sancaktarlığını yapan, mensubu olduğumuz şanlı medeniyeti ve o medeniyetin mimarı Osmanlıyı yıkanları anlatiyor!! İttihat Terakki, Enver Paşa, Cemal Paşa, Talat Paşa kimdir? Osmanlı İmparatorluğu’nu kim yıktı? (1908’te ittihat ve Tarakki, 2. Abdülhamit’i tahtan indirerek iktidarı ele geçirdi) işte tarihi vesika !)

 

Bu zurnacılar 600 yıl Dünya’ya hakim olan koca bir Devleti 6 yılda yıktılar!..

Biz bugün halen daha SEVR mı LOZAN mı diye tartışıyoruz, insana sormazlar mı, 5 yıl İstanbul’u işgal altında tutan Emperyalist İngilizlere karşı bir mermi atılmadan, 1 tane İngiliz gavuru gebermeden böyle sessiz sedasız nasıl olur da Türkiye’yi terk ederler!. insan merak ediyor değil mi, acaba bunlara hangi imtiyazlar hangi bedeller ödendi ?

Sakın Musul- Kerkük ve HALİFE’lik olmasın !..

Osman Köseoğlu

24 Temmuz 2017

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş