Fenerbahçe Dinamo Kiev ile 1-1 Berabere Kaldı

Fenerbahçe  yaz dönemindeki altıncı hazırlık maçında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Greuther Fürth ile oynanan hazırlık maçının 11’ine göre kadrosunda..

Fenerbahçe Dinamo Kiev ile 1-1 Berabere Kaldı
Son Güncelleme: Whatsapp

Fenerbahçe  yaz dönemindeki altıncı hazırlık maçında Dinamo Kiev ile kozlarını paylaştı.
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Greuther Fürth ile oynanan hazırlık maçının 11’ine göre kadrosunda tek değişikliğe gitti.

Pereira, Dinamo Kiev karşılaşmasında Serdar Dursun’un yerine Valencia’ya görev verdi. Portekizli teknik adam, ilk 11’i Altay Bayındır, Szalai, Tisserand, Novak, Osayi-Samuel, Luiz Gustavo, Zajc, Ferdi Kadıoğlu, Pelkas, Mesut Özil ve Valencia’dan oluşturdu.

Sarı-lacivertlilerde Berke Özer, Bartu Kulbilge, Nazım Sangare, Zanka, Ozan Tufan, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Muhammed Gümüşkaya, Samatta ve Serdar Dursun ise yedek kulübesinde şans bekledi.
Dinamo Kiev Yardımcı Antrenörü Emil Karas ise Boyko, Sidcley, Syrota, Zabarnyi, Kedziora, Sydorchuk, Shepelev, Lednev, Rodrigues, Tsygankov ve Ramirez 11’ine görev verdi.

Dinamo Kiev, 28. dakikada Lednev’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ik yarıyı 1-0 önde kapattı
Maçın 63. dakikasında Mesut Özil’in etkili pasında altıpasta topla buluşan Pelkas’ın şık dokunuşunda top filelere gitti ve Fenerbahçe 1-1’lik eşitliği sağladı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş