Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye Birincisi,Rize Şehit Onur kılıç İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Müberra Saka

Rize Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Müberra Saka, Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda önce Rize İl Birincisi, sonra da Bölge Birincisi olarak..

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye Birincisi,Rize Şehit Onur kılıç  İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Müberra Saka
Son Güncelleme: Whatsapp

Rize Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Müberra Saka, Genç Nida Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda önce Rize İl Birincisi, sonra da Bölge Birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarının ardından Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Finali’nde de birinci olarak Türkiye Şampiyonu olma ünvanını kazandı.

Şehit Onur Kılıç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi de okul binasına pankart asarak öğrencisini elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada ise, “Türkiye Finali’nde de birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan Müberra kızımızın bu başarısı Rize’mize ve okulumuza büyük gurur yaşattı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında da başarılar diliyoruz.

Başarıda emeği geçen Kur’an-ı Kerim öğretmeni Hüseyin Başaran hocamız başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize de teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

 

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş