Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO ! VİDEO

RİZE’DE FİYASKO ! Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın talimatı ile Pazartesi günü Türkiye’nin birçok ilinde, 1400 noktada Türkiye Tarım Kredi Kooperatif noktalarında başta Temel Gıda ürün maddeleri olmak üzere indirime gidilmişti. Pazartesi günü..

Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO !  VİDEO
Son Güncelleme: Whatsapp

RİZE’DE FİYASKO !
Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın talimatı ile Pazartesi günü Türkiye’nin birçok ilinde, 1400 noktada Türkiye Tarım Kredi Kooperatif noktalarında başta Temel Gıda ürün maddeleri olmak üzere indirime gidilmişti.

Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO

Pazartesi günü Rize‘de tek noktada bulunan tarım kredi kooperatifinden ziyade bir bakkalı andıran ,100 metrekare civarında bulunan noktada, sabahleyin Vatandaş bir çok ürünü 2’şer 3’er alarak rafları boşaltmıştı!
Birçok temel ürün kısa sürede bittiğinden dolayı vatandaşların çoğu mağdur edilmişti.

Dün saat 18.45 dolaylarında bir vatandaş olarak, elimde liste ile birlikte başta un, şeker ,yumurta ve ay çiçek yağı almak için, Rize’nin tek noktasında ve Rize’nin çıkışında uzak bir yerde olan tarım kredi bakkalına gittim..

Bir de ne göreyim! Başta temel Gıda ürünleri olmak üzere, süt ürünlerinin bulduğu raflar bomboştu!
Durumu sorduğumda, oradaki yetkili: Temel Gıda ürünlerinde indirimde olan birçok ürün dün akşam itibariyle bitti, ancak Cuma günü gelecek dediler..

Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO
Bir çok Vatandaş gibi, ben de ellerim boş olarak eve döndüm..
Şimdi olayı yerinde, iki kez inceleyen bir vatandaş olarak, halkın yararına iyi düşünülmüş bir projenin istismar edildiğini, plan ve program yapılmadan bu olaya başvurulduğundan dolayı, halkın yararına değil aleyhine cereyan ettiğini üzülerek belirtmek istiyorum..

Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO
Sorun nasıl çözülür; Başta Rize merkezde olmak üzere, Merkez Mahalle dediğimiz 5-6 noktada, diğer zincir marketleri gibi, her gün indirimli ürünlerden getirmek şartıyla olursa, ancak o şekilde halkın yararına Vatandaşa merhem olur..

Rize Tarım Kredi Kooperatifinde FİYASKO
Osman Köseoğlu
www.aktuel53.com

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş