Rize’de Binlerce Çaykur Emekçisi,kadro için Sokağa İndi VİDEO

Türkiye’de 90.000 geçici işçi kadro beklerken sayıları 9.000 civarında olan Çaykur emekçisi de, günlerden beri bu hayaliyle yatıp kalkmaktadır .. Geçen hafta Bakan Kirişçi,  Türkiye’de artık kadrosuz işçi  sorunu kalmayacak..

Rize’de Binlerce Çaykur Emekçisi,kadro için Sokağa İndi VİDEO
Son Güncelleme: Whatsapp

Türkiye’de 90.000 geçici işçi kadro beklerken sayıları 9.000 civarında olan Çaykur emekçisi de, günlerden beri bu hayaliyle yatıp kalkmaktadır ..

Rize'de Binlerce Çaykur Emekçisi,kadro için Sokağa İndi

Geçen hafta Bakan Kirişçi,  Türkiye’de artık kadrosuz işçi  sorunu kalmayacak açıklamasından sonra süreç hızla devam ediyor.. Ancak sosyal medyada ve kamuoyunda yapılan son açıklamaya göre ,ÇAYKUR’un 9000 mevsimlik işçisinin Kadrodan ziyade ,farklı bir çalışmayla, iyileştirmeye tabi tutulacak denmesi binlerce ÇAYKUR işçisini sokağa döktü …

Rize'de Binlerce Çaykur Emekçisi,kadro için Sokağa İndi

Bugün saat 17 .00 civarında binlerce mevsimlik ÇAYKUR işçisi Öz gıda iş Sendikası  Doğu Karadeniz Şube Başkanlığının altında büyük bir protesto eylemi gerçekleştirdi.

Rize'de Binlerce Çaykur Emekçisi,kadro için Sokağa İndi

ÇAYKUR emekçileri hep bir ağızdan, Öz gıda istifa ,ÇAYKUR bizimdir, kadro istiyoruz diyerek slogan attılar…

ÇAYKUR emekçileri, sendika yöneticilerinin kendilerini aldattığını, Ankara’da kurdukları saltanatla ÇAYKUR emekçileriyle bağı tamamen kopardıklarını ve onlardan umudu kestiklerini dile getirdiler..

 

kadro taleplerini sürekli olarak savunacaklarını, ikramiyelerinden bile para kesildiğini ve haklarını öz gıda iş sendikası yöneticilerine helal etmediklerini dile getirdiler..

İşçiler sendikanın önümüzdeki hafta ÇAYKUR işçilerine kadro verilmesi konusunda ciddi adım atmaması durumunda topluca sendika üyeliğinden istifa edeceklerini de dile getirdiler…

 

fatih kandemir öz gıda kadro

Öz gıda iş Sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanı Fatih Kandemir burada yaptığı açıklamada;  6 aydan beri bu süreci biz takip ediyoruz ,gerek Rizeli milletvekillerimiz gerek Karadeniz’in diğer illerindeki vekillerimiz ve Çalışma Bakanı ile  beraber bir süreç yürümektedir.

Ben bu süreçte ekmeğinin peşinde koşan ÇAYKUR işçisinin daima yanındayım ..

Eğer bu süreçte istediğimiz gibi bir süreç yürümez ,aleyhimize bir sonuç çıkarsa, sizinle beraber gerek Rize’de bir miting ya da, Ankara’ya kadar yürürüm diyerek sözlerini tamamladı..

Ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı..

İLGİLİ HABER

ÇAYKUR İŞÇİSİNİN KADRO HAYALİ, BAŞKA BİR BAHARA KALDI !

ÇAYKUR’DA KADRO BEKLEYEN, MEVSİMLİK İSÇİLERE(9300) KADRO DÜZENLEMESİ KOMİSYONDAN GEÇTİ

Osman Köseoğlu

www.aktuel53.com

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş