Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  yarın sabah Rize’ye geleceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında son anda bir değişiklik olmazsa Rize ve Artvin’deki sel ve heyelanlar nedeniyle yarın sabah (Cuma günü)..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye Geliyor
Son Güncelleme: Whatsapp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  yarın sabah Rize’ye geleceği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında son anda bir değişiklik olmazsa Rize ve Artvin’deki sel ve heyelanlar nedeniyle yarın sabah (Cuma günü) günübirlik olarak Rize’ye geleceği bilgisine ulaşıldı.

Erdoğan’ın Rize’de büyük maddi hasarlara yol açan  afet bölgeleri ile Artvin’de meydana gelen sel bölgelerine incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

Rize’de geçen hafta meydana gelen sel ve heyelanlarda 6 kişi hayatını kaybetmiş, kayıp 2 kişinin aramasu hala devam ediyor..

4 GÜNLÜK RİZE ZİYARETİ 6-9 AĞUSTOS’TA

Erdoğan’ın baba ocağı  Rize’ye gerçekleştireceği ve 2 kez ertelenmek zorunda kalan içerisinde Salarha Tüneli çift tüp açılışı ile kent merkezindeki belediye blokları temel atma töreninin de yer aldığı toplu açılış ve temel atma törenlerinin yer aldığı 4 günlük Rize ziyaretini ise ,6-9 Ağustos tarihleri arasında yapması bekleniyor.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş