Başkan Usta, Çaykur’da Başta kadro Olmak Üzere,promosyon ve Diğer Önemli Konuları Değerlendirdi

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta, Rize basını ile gündemi değerlendirdi.. Usta :Geçen hafta Taksim‘de meydana gelen bombalı saldırıda ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ,yaralılarımıza şifalar diliyorum.. Bu..

Başkan Usta, Çaykur’da  Başta kadro Olmak Üzere,promosyon ve Diğer Önemli Konuları Değerlendirdi
Son Güncelleme: Whatsapp

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta, Rize basını ile gündemi değerlendirdi.. Usta :Geçen hafta Taksim‘de meydana gelen bombalı saldırıda ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ,yaralılarımıza şifalar diliyorum.. Bu olayı Parti olarak şiddetle nefretle kınıyoruz..

Genel başkanımız Mustafa Destici her Rize’ye geldiğinde Rize’yi ilgilenecek Önemli konularda bize hep destek olduğu sesimiz kulağımız oldu özellikle..

Başkanımızın ilçe kongremizde gelip dile getirdiği Çay müstahsiline  destekleme ile ilgili vermiş olduğu destek sonucunda 13 kuruş olan destekleme 30 kuruşa çıkartıldı..

Ayrıca yine herkesin malumu promosyonla ilgili girişimlerimizi başlattık başkanımızla Bu konuya bize destek verdi.

Yaptığımız bu girişimde sonucunda diğer siyasi partiler de buna paralel olarak üreticilerimizin lehine açıklamalar yaptılar bu konu belli bir aşamaya geldi.

Kamu bankalarının çay paraları ödemesi yaklaşık 10 milyar lirayı buluyor. Bunun promosyonu üreticiye verilmelidir.  AK Parti il başkanına ve Ana muhalefet partisi CHP il başkanı Sayın Saltuk bey ile de konuştuk. Her ikisi de bu konuyu gündeme getirdi.

Promosyonun manevi boyutunu araştırdık. Nasıl caiz olur diye düşündük. İki seçenek çıktı karşımıza. ÇAYKUR kamu bankalarından faizli kredi alarak çay bedellerini ödüyor. ÇAYKUR’ un zararının büyük kısmı bu faizlerden oluşuyor. Bu bankalarla ÇAYKUR promosyon konusunda bir protokol yapıp promosyon karşılığında faizsiz kredi alabilir.

Bunun karşılığında da ÇAYKUR üreticiye bir destek verebilir. İkinci seçenek ise üretici çay bahçelerine gübre veriyor. ÇAYKUR promosyon karşılığı üreticiye gübre desteği verebilir” dedi

ÇAYKUR’da Kadro sonucu ile ilgili yine girişimlerimizi yaptık biz hem devlet Hem millet konusunda paralel bir politika izleyerek projelerimizi ortaya koyduk..

Biz biz ÇAYKUR’da alınacak mevsimlik işçilerine kadro konusunda eski işçilerden yeni işçilere Kadro vermek koşuluyla bu iş kademeli olarak çözüleceğini söyledik

Aynı zamanda ÇAYKUR’u Ekonomik olarak zor duruma sokmayacak projelerimiz de ortaya koyduk..

Bu projelerimiz başta ÇAYKUR su fabrikası olmak üzere organik gübre Tesisleri ve diğer Tesisler olmak üzere..

Projelerimizi kamuoyunu açıkladık..

Usta sorulan bir soruya; Evet biz Cumhur İttifakı’nın ortağıyız ama, Cumhur ortağı değiliz..

Şayet Rize’de her Siyasi partinin olduğu gibi bizim de güçlü bir şekilde her ilde kedi adaylarımızı çıkarıp seçime gireceğiz..

Şeye Rize 2-1 olursa bunun bizden olmasını bekleriz diyerek sözlerini tamamladı..

Osman Köseoğlu

www.aktuel53.com

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş