Aktuel 53

Rize’nin Gerçek Emekçileri VİDEO

Rize’nin Gerçek Emekçileri VİDEO
29 Mayıs 2021 - 14:58

1980 yıllarından sonra Rize eski orta Cami diye bildiğimiz tarihi Caminin yanında araçların bu kadar yoğun olmadığı o günlerde sayıları az da olsa 2 tekerlekli el arabaları ile yıllarca insanlara hizmet ettiler eşyalarını taşıdılar.

Bunlar Rize’nin gerçek emekçileri Yaşar Keleş 50 yıldan beri Rize’de 2 tekerlekli arabası ile insanlara yük taşıyıp ekmeğini nafakasını çıkardı.

Diğeri Ahmet Topçu Çaykur emeklisi O da 35 yıldan beri Rize sokaklarında iki tekerlekli arabası ile insanların yükünü taşıyarak Rize halkının gönüllerini fethettiler.
Rize’de Sadece onlar yine iki tekerlekli el arabalarının yanında bugün eski orta cami olarak bildiğimiz 2 yıl önce yıkılan caminin hemen aynı etrafında yine ekmek peşinde nafakalarını helal paralarını peşinde azimde mücadelelerini sürdürüyor.

Rize’de yıllar önce yine bu bölgede kuyumcular sokağa dediğimiz yerde el arabalarında simit satanlar limon satanlar bugün kısa sürede büyük bir zenginliğe ulaşırken, ya da hepimizin tanıdığı mütevazi bir yaşam sürerken kısa sürede büyük bir ekonomik güce sahip olanları gördük..

Ama yıllardan beri helalinden nafakalarından ekmeklerini çıkaran bu emektarlar, Rize halkının gönlünde Rize’nin gerçek emekçileri olarak kalmaya devam ediyor..

Osman Köseoğlu

aktuel53

 

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-
KÖŞE YAZARLARI

Sitemiz İHA Üyesidir.