2023- 2024 DERS YILI BAŞLARKEN….

………2023-2024 Eğitim- Öğretim dönemi bugün itibariyle başlamiştir. ………Başta çok kıymetli Ögretmenlerimiz olmak üzere Tüm Eğitim Çalişanlarimizin, Öğrencilerimizin ve Velilerimizin ” Yeni Eğitim-Öğretim Yillarini Kutlar”; öğrencilerimize ALLAH’ tan ” Zihin Açikliği..

2023- 2024 DERS YILI BAŞLARKEN….
Son Güncelleme: Whatsapp

………2023-2024 Eğitim- Öğretim dönemi bugün itibariyle başlamiştir.
………Başta çok kıymetli Ögretmenlerimiz olmak üzere Tüm Eğitim Çalişanlarimizin, Öğrencilerimizin ve Velilerimizin ” Yeni Eğitim-Öğretim Yillarini Kutlar”; öğrencilerimize ALLAH’ tan ” Zihin Açikliği ” temennisinde bulunuyorum.
………..Özverili bir şekilde hiçbir fedakarliktan kaçinmadan, daima görevinin başinda, öğrencilerinin hizmetinde olan Öğretmenlerimize üstün başari ve kolayliklar diliyorum.
…………Bu arada Bursa Büyükşehir Belediyesine bağli bulunan tüm otobüslerinde okulun açilişinin ilk üç gününde otobusler ” ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ” olduğunu ilan etti.
…………Umarim tüm ülkemizdeki belediyelere örnek olur ve bu gün sayisi tüm yıla ” günde 2 veya 4 kere ücretsiz binilebilecek ” şekilde olur .
……….Nisan 2024 yılında ” Belediye seçimlerinin” arifesindeyken bakalim hangi belediyeler bu ” gerçek hizmet yarışına ” girecek.
…..Yeni eğitim- öğretim yılı açilişlarin da hamasi ( boş konuşma; bol laf ebeliği) yapilmaz ve millete mesaj yoluyla gönderilen boş icerikli temmenniler yerine ; imkani olmasina rağmen belediyelerin imkanlarini gerçek ihtiyaç sahipleri için kullanmaya buradan davet ediyorum.
…………Tüm Eğitim Camiamizin 2023-2024 Yeni Dönemi Hayirli Olsun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş