Aktuel 53

Çaycı Hüseyin ÇAYLARRRRR.. Çaykur’dan dedi

Çaycı Hüseyin ÇAYLARRRRR.. Çaykur’dan dedi
183 views
08 Haziran 2021 - 5:15

Bir firmanın Reklam yüzü olan ve bundan dolayı çayʹın başkenti Rizeʹye gelen televizyon ekranlarından Çocuklar Duymasın dizi filminden tanıdığımız meşhur Çaycı Hüseyin (Alparslan Özmol) ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne yaptığı kısa ziyarette, Genel Müdürlüğüʹnün yanında 100 metre kare alandan oluşan, Rize iline özgü, ahşap mimari ile yapılan çok amaçlı, içinde Mini bir ÇAY Müzesi bulunan, Yeni bir mağaza konseptinde olan Çay satış mağazasını ziyaret etti

Çaykur İdari İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, Çay satış reyonunun işleyişi, üretilen çaylar ve ÇAYKUR hakkında Özmolʹe bilgiler sundu. Çaycı Hüseyin yaptığı açıklamada:Bir fırmanın tanıtım reklam için Rizeʹdeyim ve yoğun ilgi ile karşılaştık,aslen kendisinin Bursaʹlı olduğunu ve Karadenizʹin doğal güzelliklerine hayran kaldığını ifade etti.
Çaycı Hüseyin karakteriyle tanındığından dolayı beni daha çok Karadenizli sandıklarını, Rizelileri çok sevdiğini, yüzlerce Rizeli samimi dostlarının olduğunu ifade etti. Memleketim Bursa’da çok sayıda Rizeli arkadaşım ve hemşehrim var,ˮ Bana her zaman Rize’den ÇAYKUR çayı hediye getirirler” dedi.

Özmol; Yıllardan beri film çekimlerinde set aralarında daima Devletimizin firması olduğundan dolayı ÇAYKUR çayı tüketirdim.. Şuanda Çocuklar Duymasın dizisi bitti ama, tekrarları bile halen çok izlenmekte,şuan tiyatro ve reklam çekimleri ile yaşamımı sürdürmekteyim diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyarete Rizevizyon ve aktuel53  İmtiyaz sahibi Osman Köseoğlu Çaycı Hüseyin Alparslan Özmolʹe eşlik etti ..

Osman Köseoğlu

aktuel53

 

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-
KÖŞE YAZARLARI

Sitemiz İHA Üyesidir.