“Hiç bir Başarı tesadüf değildir”!

  MEMUR –SEN ’e bağlı BEM BİR SEN‘in 28. kuruluş yıldönümünde Rize’de düzenlediği, 12. İbrahim Keresteci basın ödüllerinde, dört mevsimin yaşandığı Çay’ın Başkenti Rize‘de, yerel medya ödülüne layık görüldük.. 27..

“Hiç bir Başarı tesadüf değildir”!
Son Güncelleme: Whatsapp

 

MEMUR –SEN ’e bağlı BEM BİR SEN‘in 28. kuruluş yıldönümünde

Rize’de düzenlediği, 12. İbrahim Keresteci basın ödüllerinde, dört mevsimin yaşandığı Çay’ın Başkenti Rize‘de, yerel medya ödülüne layık görüldük..

27 Ulusal Gazeteci ve Televizyoncunun ödüle layık görüldüğü, ödül töreni, Ulusal ve yerel basında geniş şekilde yer aldı.

Dünya Gazeteciler günü ve 53. yaş günümde aldığım yılın en önemli ve anlamlı Prestij ödülü, gerek Rize’deki yerel internet sitelerinde gerek yerel gazetelerde geniş şekilde yer aldı..

Bu özel günümüzü gerek sosyal medyadan gerek telefonla tebrik eden gerçek dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

Söyle ki; 2010 yılında başladığımız bu zor dikenli yollardan bütün engellemelere Bizans oyunlarına rağmen, başta ÇAYKUR Ailesi olmak üzere, Amatör Spor ,kültür Sanat, halkın yararına olan birçok etkinliğe katılarak, binlerce görsel foto haber yapıp paylaşarak, Dört mevsimin yaşandığı çayın başkenti Rize’ye katkı yapmaya çalıştık.

İnternet medya haberciliğine, rizevizyon’la başlayıp hamdolsun 2021’in son çeyreğinde aktuel53  ile   bunu pekiştirerek, daha geniş bir perspektifle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

Belki diğer kapitalist rantçılar gibi maddi olarak tatmin olmadık ama, doğruyu doğru, yanlışı yanlışı diyerek, ilkelerimden asla taviz vermeden, hiç bir zaman kalemimizi satmadık!

Bu uğurda kırmızı çizgimizin Bayrak ve Vatan olduğunu daima haykırdık!!

Daha profesyonel bir anlayışla, yeni yıldan itibaren  İHA ya abone olarak, başta bölgemiz olmak üzere, Türkiye’nin en ücra köşelerinde meydana gelecek haberleri okuyucularımıza takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Önceki gün Rize’de ilk kez memur sene bağlı BEM BİR SEN  tarafından düzenlenen  İbrahim keresteci Ulusal Medya ödül töreninde, 27 Ulusal gazeteci ve televizyoncu ödüle layık görüldü.

Yıllardan beri halkın milletin yararına yaptığımız katkılar ödüle layık görülerek başarılarımız daha da pekiştirildi..

Yıllardan beri kendilerini apoletli gazeteci sanıp, akıl ve mantalite  olarak, 40 yıl geriden gelip, kendilerini hiç bir alanda geliştirmeyip, Rize’nin kültür, Sanat, spor ve Ekonomi alanında katkı yapmayıp, sadece bazı Kamu kurumları ve STK’ ları adeta haraca bağlayıp maddiyatı her şeyin önünde gören bu fosil zihniyet, ya kendilerine çeki düzen verecek, ya da kendini geliştiren, gelecek vaat eden genç kardeşlerimize yol verip onların önüne köstek olmayacaklardır!

Bugün Trabzon yerel basını ile Rize basını arasında bir karşılaştırma yaptığımızda, diğer alanlarda olduğu gibi, onlardan 50 yıl geride olduğumuzu ben söylemiyorum istatistikler veriler söylüyor!

Kamu kurumları, siyasi partiler ve STK’ların vermiş oldukları davetlere  kahvaltılara dahi, emek sarf eden genç kardeşlerimizin, gelecek vaat eden basın mensubu arkadaşlarımızın gelmelerine dahi  tahammül edemeyen

bu faşist zihniyetin fazla yaşama şansı yoktur!

İnsan birilerini eleştirirken önce kendi geçmişini iyi analiz edip,Karşındaki insanlara hoşgörü ile davranmalıdır..

Bir insanın geçmişi, onun aynasıdır!

Ne demiş büyüklerimiz “Ya anılarıyla, ya da Anan’la anılacaksın”

! Bunu hiç bir zaman unutmayalım..

“Hiçbir başarı tesadüf değildir” Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra da yapacaklarımızın teminatıdır”

Bizi izlemeye devam edin !

 Osman Köseoğlu

www.rizevizyon.com

www.aktuel53.com

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş